POGOSTA VPRAŠANJA

 • Kdaj lahko pričakujem naročeni izdelek?
  Izdelke iz spletne trgovine lahko pričakujete na vašem naslovu od dva do pet delovnih dni. V nasprotnem primeru vas o tem tudi obvestimo po elektronski pošti ali telefonu.
 • Kako poteka nakup?
  1. Veseli smo, da ste se odločili za nakup v naši spletni trgovini ilustrarnica.com. Potek nakupa je zelo preprost: Izberite izdelek, ki ga želite, in ga dodajte v košarico. Odprlo se bo okence, ki vam ponudi, da pregledate naročilo (“poglej košarico”) ali za zaključitev naročila (“na blagajno”), če se odločite nakupovati naprej, enostavno brskate po spletni trgovini naprej in dodajate v košarico. Izberite tisto, ki vam ustreza.
  2. Ko boste izbrali vse kar potrebujete, natančno preglejte košarico.
  3. Če ste z izbiro zadovoljni, izberite oddaj naročilo, in če imate kodo kupona, jo vpišite, ter kliknete gumb „oddaj naročilo“.
  4. Vnesite vse potrebne podatke. Če želite originalen račun na podjetje, vpišite podatke v komentar.
  5. Na koncu preverite vse podatke o vašem naročilu in potrdite svojo izbiro s klikom na gumb “oddaj naročilo”.
  6. Na vaš elektronski naslov boste prejeli predračun, ki ga plačate v 24ih urah. Ko je plačilo vidno na našem TRR, vam izdelek pošljemo po pošti.
  6. Najpozneje v petih delovnih dneh bomo vaš paket dostavili na navedeni naslov.
 • Kakšni so načini plačila?
  Možni so sledeči načini plačila:
  – po predračunu
 • Kakšen je strošek dostave?
  Po Sloveniji je znesek dostave okvirjev velikosti 100×150, 130×180, 210×300, 300×400 in 230x230mm znaša 4,00 EUR. Znesek dostave okvirjev velikost 500x700mm znaša 6,00 EUR zaradi pošiljanja s pazljivejšim ravnanjem. Ob znesku nakupa nad 70 EUR, je dostava brezplačna.